среда, 8 мая 2013 г.

Vaikų gėjų paradas Norvegijoje arba kas naikina Skandinavijos aborigenus?


   Nežinau ar yra žmonių nežinančių vieno labai tragiško ir bjauraus istorinio fakto. Kuomet kolonistai pradėjo iš lėto apgyvendinti Australijos žemyną, aborigenai po truputį buvo stumiami iš savo žemių, o nesutinkantieji buvo tiesiog naikinami. Visa tai buvo daroma iš lėto, kad aborigenai (anot tų laikų bedievių evoliucionistų tai tarpinės grandys tarp žmogaus ir beždžionės) nesipriešintų ir nekeltų maištų. Vienas iš svarbiausių šio naikinimo elementų buvo vaikų atėmimas iš aborigenų. "Teisinga" kolonistų administracija, dėl blogo auklėjimo, "vaikų labui", atėmė apie 300 000 aborigenų vaikų kurių didžioji dauguma degradavo ir mirė, o patys aborigenai tapo visiškai nepavojingi.  Juos apgyvendino rezervatuose Australijos "balbieriškėse"  ir dabar nuoširdžiai (post faktum) apgailestauja dėl tokios neteisybės jų atžvilgiu. Be je, tuose atiminėjimuose labai aktyviai dalyvavo pačių aborigenų, įvairiuose mokymuose (su nemokamu maistu ir alkoholiu), specialiai tam išdresiruoti pagalbininkai (aborigenų nomenklatūra).

  Žiūrint dar ankstesnius laikus. Kuomet Izraelis buvo integruojamas į Graikų/Romėnų Imperiją. Iš žydų taip pat buvo atiminėjami vaikai. Jie "dėl visuomeninės gerovės ir rimties" buvo atiduodami mokytis į įvairias pagoniškas gimnazijas. Tokia gimnazija buvo pastatyta net prie Šventyklos Jaruzalėje. Atimtų žydų vaikai gyveno su teisingais globėjais, komunose, o juos mokė bedieviai "eruditai". Žydų tautoje nuo tų laikų atsirado savoka "pavogti vaikai". Eruditų išdresiruoti vaikai nors ir buvo genetiškai gryni žydai, bet grįžę pas savo tėvus jie taip ir likdavo sumankurtinti pagonys (a lia Arkaša Vynokuras nesibodintis viešai žiniasklaidoje didžiuotis kaip savo žmonai laižo tarpukojį arba kaip mūsų broliai, brutalaus lenkinimo, polonizuoti Lietuviai). Tik nedaugelis atspariausių iš jų atgimdavo atgal savo tautos tradicijoje. Tose įvykiuoe taip pat labai aktyviai dalyvavo pačių Žydų tautos išdavikai, kurie visais būdais siekė "VALDIŠKO" darbo ir asmeninės gerovės.

   Dabar pažvelkite į mūsų kaimynę, Norvegiją. Tereikėjo kelių dešimčių metų naujųjų "evoliucinio kelio" materialistų valdymo ir apie norvegus, kaip savo šalies ir ateities šeimininkus, jau galima kalbėti praeitame linksnyje. Galingi kariai skandinavai tapo šliurėmis, kuriuos kaip kurapkas galėjo nebaudžiamai iššaudyti vienas vienintelis psichas Breivikas (O kas būtų jei ten įsisuktų gerai organizuotų ir informuotų teroristų iš rytų burys?). Be je, Breivikas yra būtent pavogtųjų norvegų vaikų kartos produktas. Jis buvo auginamas moderniai (jo tėvai diplomatai), nenaudojant jokio smurto. Būtent todėl šis "modernaus auklėjimo vaikutis" nejautė jokio gailesčio žudomiems savo gentainiams. Tik tas kas žino kas yra skausmas ir jo pasekmės, vengia skausmo savo ir kitų atžvilgiu. O vaikai kurie paikti saviugdai užauga arba lėtai degraduojančiais bejėgiais šiltnamių augaliukas arba Breiviko tipo monstrais.

    Mano draugai gyvenantys Norvegijoje pasakojo, jog labai daug "nemuštų" norvegų vaikų degraduoja nuo narkotikų ir alkoholio. Neseniai nuo alkoholio mirė mano draugo darbdavio (milijonieriaus) sūnus, kuris buvo auklėjamas ypatingai moderniai. Kam liks norvegų sukaupti milijonai po jų mirties, kuomet jų vaikai tampa besmegeniais, lėtai išmirštančiais degradais?

  Laikas parodys.

    Be je tai, kad Norvegai šiuo metu (laikinai) gyvena labai gerai materialiai apsirūpinę tai dar nieko ne reiškia. Kelios dešimtys materialistų valdymo metų tai tik pradžia, jie vis dar naudojasi savo protėvių Krikščionių resursus, tame tarpe ir dvasinius. Prostitutės kol jaunos taip pat "maudosi" prabangoje, o savo pavargusius nuo lengvo uždarbio kūnus jos taip pat lepina brangiuose SPA salonuose, o štai PAGYROS po tokio "perteklinio" modernaus gyvenimo būna tragiškos.

   Lietuvoje niekur nebuvo pranešta apie neseniai vykusį vaikučių gėjų paradą Norvegijoje (teisingų globėjų šeimose užaugusių). Nes mūsų žiniasklaida totaliai priklauso neokomisarams. Kam gąsdinti Lietuvos aborigenus tuo kas jų laukia artimoje ateityje.

Nuotraukos iš vaikų gėjų parado Norvegijoje:










     Senovėje panašios strategijos laikėsi mūsų protėviai, (t.y. baltieji) su kitokiais, ne mūsų rasės žmonėmis. O dabar kažkas (manau išmintingieji supranta kas) šiek tie sumoderninęs tą pačia strategiją taiko su mūsų pačių šalimis. Tai ne vien Norvegijos problema (Norgėje tai labiausiai matoma). Vaikai iš mūsų brolių ir seserų atiminėjami masiškai visoje senojoje Europoje. Britanijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Vokietijoje ir t.t.

  Mes nepastebimai tapome medžiojamieji aborigenai savo pačių žemėse, o mūsų vaikai vis dažniau tampa "pavogtaisiais vaikais". Be je, vakarykščiame interviu socdemonė Šalavavičiūtė prasitarė, kad Lietuvoje jie negali įgyvendinti "teigiamos" norvegų patirties vien dėl administracinių resursų trūkumo t.y. viskas jau nuspręsta.

P.s. Kol dar materialistai ne naudojo prievartos, o tiesiog apgaudinėjo apykvailius bedievius tenkindami savo aistras, tai buvo viena, bet kai tik jie įjungė prievartos mechanizmą (teisėsaugą) atpildas ateis ne už ilgo. Pasimelskime už mūsų brolius norvegus, nes būtent po tokių dalykų buvo sunaikinta Sodoma ir Homora su apylinkėmis. Tik mažas to krašto miestelis Zoaras su visais gyventojais išliko, nes jame nutarė pasislėpti Dievo žmogus Lotas.

Su broliška meilę ir rūpesčiu
Vladimiras

Комментариев нет: